Informació de compra i enviament

Seguint el enllaç vinculat a l’activitat i a la data pots anar al corresponent banc d’imatges per visualitzar-les i adquirir les que t’interessin.

Tot i tenir l’autorització per exposar les imatges de les activitats esportives en les que col·laborem en molts casos creiem oportú que l’accés al banc d’imatges tingui l’accés restringit. Per aquest motiu els visitants  d’aquestes galeries hauran de demanar la contrasenya d’accés a les Entitats i Clubs organitzadors de les activitats. En altres casos i de comú acord amb les Entitats deixarem l’accés lliure per a tothom.

Les imatges pots adquirir-les de dues maneres:

1-  Versió digital, que et permetrà descarregar-te el corresponent arxiu .zip a partir de la notificació que arribarà a l’adreça de e-mail que ens indiquis. Si vols imprimir aquestes imatges la mida recomanable és la de 10 cms x 15 cms

2- Fotografia impresa. Desprès del pagament imprimirem les fotografies que ens has demanat te les enviarem per Correus a l’adreça que ens indiquis en el corresponent formulari de compra. La mida de cada foto és de 20,3 cms x 30 cms.

En el cas de la compra d’imatges impreses a l’import de les fotografies s’ha d’incrementar el cost de l’enviament per Correus. Aquesta quantitat s’aplica tan sols per enviament, no per fotografia comprada.

Si no saps com descarregar els arxius fotogràfics .zip ves a l’apartat de compra d’imatges i segueix les instruccions que trobaràs per fer-ho sense problemes. Si tot hi així tens alguna dificultat posat en contacte amb nosaltres i t’ajudarem.

Si en les còpies impreses hi ha algun problema posat en contacte amb nosaltres i fes-ho  saber aviat per resoldre-ho el més aviat possible i de la manera tècnicament més correcte. Passades dues setmanes de la recepció de les fotografies entenem que t’han agradat i no hi ha cap problema, per tant ja no acceptem cap reclamació.